Cabaret

Studenten en cabaret is altijd een goede combinatie geweest. Ze houden immers niet alleen van het zien van cabaret; steeds meer studenten kiezen er voor om hun creatieve ei op cabareteske wijze te leggen.

Ook dit jaar zal de strijd losbarsten om wie zich de grappigste student van Utrecht mag noemen. In samenwerking met de toneelbesturen van andere studentenverenigingen zal het Kon.U.S.T. het Utrechts Studenten Cabaret Festival 2010 organiseren.

Het Utrechts Studenten Cabaret Festival 2010 zal plaatsvinden op woensdag 21 april in Tivoli! Zie voor meer informatie het kopje ‘Cabaret’.

Geschiedenis

SHet Utrechtsch Studenten Cabaret Festival vindt zijn oorsprong waar vijf ‘Verlichten’ gehuld in Mexicaanse vrouwenjurken op het briljante idee kwamen om weer een cabaretfestival te organiseren, voor heel Utrecht! Een droombeeld was ontstaan en zo zonder dat we er zelf erg in hadden, had het Koninklijk Utrechtsch Studenten Tooneel Tivoli en een heleboel studenten benaderd. Al jaren wordt in het hele land gestreden om verschillende cabaretprijzen, maar nu is het toch echt tijd om te gaan bepalen welke student(en) de Studentencabaratiers van Utrecht genoemd mogen worden. En zie hier: ook komend jaar kan men weer genieten van vermaak en vertier bij het grootste Studenten Cabaret dat ooit in Utrecht is gehouden.

Na het Festival is er een After Party in de Woolloomooloo!

Plaats & Data

Utrechts Studenten Cabaret Festival 2010

Woensdag 21 april in Tivoli

Deelnemers

Deelnemers Utrechtsch Studenten Cabaret Festival 2010

USC

UVSV/NVVSU

Hiernaast zullen er optredens zijn van meerdere professionele cabaretiers!

Sponsors

Loyens & Loeff